Şehit Birol İli Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Hedef kitlesinde yer alan öğrencileri, üstün ve özel yetenekleri doğrultusunda 21. yüzyıl becerileri ile donanmış, geleceğe yön verecek bireyler olarak yetiştirecek bir eğitim merkezi olmaktır.

Misyon: Hedef kitlesinde yer alan öğrencilere; alan uzmanları tarafından yeteneklerini geliştirerek performanslarını ortaya koymalarına destek olacak, 21. yüzyıl becerilerini kazandıracak, bilimsel ve disiplinler arası düşünme becerilerini geliştirecek, proje yazma ve yürütme kapasitelerini açığa çıkaracak bir eğitim vermektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Giriş:- 16:20 Ders Bitiş:- 20:40
Isınma: DOĞALGAZ - KALORİFER
Servis Bilgisi: Servis Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aziziyebilsem.meb.k12.tr

Adres - Saltuklu Mah. Kayı Sk. Adnan Menderes Anadolu Lisesi Blok No 8 Aziziye / Erzurum